12 oktober 2018

Läsa med Loke del 3

Nu går vi in på att känna på böckerna!
Vi har läst ett par böcker där det finns saker att känna på. Extra roligt att läsa blir det när det är olika texturer och det går att känna olika saker på böckerna. Allt ifrån fluffiga till utbuktande saker har vi provat och det har varit intressant tycker Loke. För er som undrar är Loke just nu 1 år och 2 månader, vilket kan ge en uppskattning vilka böcker som lämpar för ert barn.


De böcker som vi har läst och blev uppskattade där det går att känna olika texturer är Djurungar av Charlie Gardner, Gul av Tukan förlag och Vi åker av Xavier Deneux. Det är olika typer av saker man kan känna i böckerna och det var kul med en mix av material. Lokes favorit var Djurungar men alla böckerna är fina att titta i.


Leka ute av Marin Salto är en bok med ett ord och tillhörande bild, passar väldigt bra för hans ålder och den gillade han. Det är situationer han kan koppla till då han gjort allt som visas i boken själv.


Något Loke tycker är väldigt intressant just nu är min mage så när jag hittade boken Lilla magen av Emma Adbåge så lånade jag hem den direkt. Den var rolig att läsa och kunna visa det som stod på hans och min mage.


Passa på att ta en lässtund tillsammans i höstrusket, det är väldigt mysigt!


/Rose-mari (och Loke)








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar