27 mars 2017

Plaskvått, Sally!

Har du inte läst böckerna om Sally så kommer här ett tips på en rolig serie. Plaskvått, Sally! är fjärde boken om Sally och hennes knasiga upptåg.

Det är dags för sommarlov och Sally ser fram emot att få åka på safari, bestiga berg, glida runt månen eller åka till det bästfenomenala vattenlandet allra minst. Snacka om att hon blir besviken när hennes föräldrar säger att de ska stanna hemma hela sommaren. Men Sally är inte den som ger upp. När hennes bästa kompis Rakel föreslår att hon ska bygga ett eget vattenland så bestämmer de sig för att det bara måste de fixa. De har storslagna planer och börjar med att leta byggnadsmaterial i förrådet. Här finns massor att bygga av! Det är dock inte så lätt att både bygga vattenland, hålla reda på rymningsbenägna hamstern Minus och samtidigt ha turen att få det perfekta vattenlandsvädret.

Rolig text av Anna Ehn och Mia Öström, och minst lika roliga bilder av Jenny Karlsson. En bok som säkert är rolig att läsa högt tillsammans och fnissa i kapp till. Tidigare böcker i serien heter Stjärnklart, Sally!, Trixigt, Sally! och Läskigt, Sally!.

/Anna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar